Over Columba

Innovatie en ervaring sinds 1962

Ontmoet Columba®, een voorloper in het vakgebied van cartografie en geotechnologie. Sinds haar oprichting heeft Columba zich steeds ingezet voor innovatie in digitale mapping en geo-applicaties. Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot de eerste orthofoto's van België, staan we nu aan de vooravond van nieuwe generatie van geo-oplossingen voor lokale besturen en veiligheidsdiensten.

Hoe doen we

Ontdek onze aanpak

We geloven dat elke uitdaging uniek is en een doordachte aanpak verdient. Ontdek hoe we gebruik maken van een Open Core strategie voor wendbare, stabiele en performante applicaties.

Diverse invalshoeken bundelen

Expertise samenbrengen

Gezamenlijke probleemoplossing

Ontmoet het team

De mensen achter
de kaarten

Ons team vormt de essentie van onze innovatie. Het zijn de mensen die onze visie tot leven brengen: de bedenkers, de makers, de doeners. Met diverse achtergronden en expertises in geo-informatica, softwareontwikkeling en openbare dienstverlening, delen we één gemeenschappelijk doel: het aanbieden van buitengewone geografische oplossingen. Kom en ontdek de mensen en verhalen die achter onze software schuilgaan. Wordt je geïnspireerd door onze aanpak? Sluit je bij ons aan voor het realiseren van onze doelen!

Onze visie & missie

Bij Columba draait het om het versterken van lokale besturen en veiligheidsdiensten door middel van innovatieve en gebruiksvriendelijke applicaties die zowel wendbaar als schaalbaar zijn.

We hebben als doel om elke beslissing en elke opdracht te verrijken met duidelijke ruimtelijke inzichten. Onze visie is om de vinger aan de pols te houden inzake technologie, met een sterke betrokkenheid bij onze klanten en de samenleving.

Columba Software

Ontdek onze
software in detail

Elk detail is van belang in de wereld van software. Duik dieper in de mogelijkheden van Columba® en ontdek hoe elk aspect bijdraagt aan jouw succes.